Lampard verwacht nu wel te winnen van Kroatië

Ger
8 september 2009, 14:19   Bijgewerkt: 8 september 2009, 15:02

Engeland kan zich woensdagavond verzekeren van een startbewijs voor het WK in Zuid-Afrika. Als de ploeg van bondscoach Fabio Capello op Wembley wint van Kroatië, dan is de eerste plaats in Groep 6 binnen.

De Engelse internationals bewaren geen goede herinneringen aan de laatste ontmoeting met de Kroaten. De equipe van keuzeheer Slaven Bilic elimineerde de Britten in het kwalificatietrajact voor het EK van 2008 door op Wembley drie cruciale punten te pakken (2-3). Door dat resultaat ging Kroatië met Rusland naar de Europese eindronde.

Frank Lampard stelt dat Engeland nu een team is met veel meer vertrouwen. "Je moet wel gek zijn als je niet ziet dat we in de tussenliggende periode een grote stap hebben gemaakt", aldus de middenvelder tegen BBC Sport. "Die uitschakeling was een dieptepunt in onze carrières en in de recente geschiedenis van de Engelse ploeg."

"Het was verschrikkelijk om voor onze eigen fans een groot toernooi mis te lopen. We hebben wekenlang met een slecht gevoel rondgelopen. En dat gevoel kwam terug toen we het EK op televisie bekeken", verklapt Lampard. "Nu staan we veel sterker in onze schoenen. We zijn flink vooruit gegaan, al is er nog steeds winst te boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen