Looyen: "Assaidi was niet te houden"

2 september 2009, 11:30   Bijgewerkt: 2 september 2009, 11:37

Met Oussama Assaidi verloor De Graafschap dinsdag één van zijn absolute smaakmakers. De aanvaller verkaste naar SC Heerenveen. Een onvermijdelijke overstap, zegt technisch directeur Leen Looyen van de ploeg uit Doetinchem.

Volgens hem was een verkoop van Assaidi (21) de beste optie. "Nu konden we vragen voor hem wat we wilden. In januari zou hij voor een gelimiteerde transfersom weg kunnen. Dit is niet leuk voor de club en het publiek, maar het was niet tegen te houden. Ook omdat Assaidi zelf heel graag wilde en hij bij Heerenveen natuurlijk een heel ander salaris gaat verdienen dan bij ons", zegt hij in De Gelderlander.

Met Berry Powel haalde De Graafschap direct een vervanger in huis. Hij komt op huurbasis over van ADO Den Haag. "We moesten snel handelen, maar ik denk dat het een goede zet is", aldus Looyen, die veel verwacht van de samenwerking tussen Powel en een andere aanwinst, Jhon van Beukering. "Powel en Jhon vormden een paar jaar geleden een heel goed duo bij De Graafschap. Ze zijn nog niet op gepensioneerde leeftijd, dus de kans is groot dat ze het nu weer goed gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen