Ntibazonkiza ondertekent 'oude' contract bij NEC

29 september 2009, 12:13   Bijgewerkt: 29 september 2009, 12:21

De soap rond Saïdi Ntibazonkiza nadert zijn einde. De aanvaller keert terug bij NEC en gaat toch akkoord met het contract dat in januari 2009 was opgesteld. Dat meldt de Nijmeegse club in een korte verklaring op de eigen website.

Ntibazonkiza eiste vlak voor de start van het seizoen plots loonsverhoging en toen de club dat weigerde, vertrok hij. Deze week zocht hij echter contact met de clubleiding en na een gesprek met directeur Carlos Aalbers is de kou uit de lucht.

"Op het moment dat Saïdi bij ons aangaf zijn werk te willen hervatten, hebben wij besloten om dit toe te staan. Echter alleen onder de contractvoorwaarden zoals die van begin af aan voor hem golden. Saidi heeft maandag zijn contract ondertekend en zal vanaf begin week 41 de training hervatten bij Jong NEC", aldus Aalbers.

De directeur benadrukt dat Ntibazonkiza, die tussendoor plots kort meetrainde bij Red Bull Salzburg, door het stof moet. "Hij moet aan de club, de spelersgroep en de fans zijn excuses aanbieden. Uiteraard is het aan de technische staf om te bezien of en wanneer de aanvaller zijn rentree maakt in de selectie van NEC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen