Pocognoli naar Alkmaar in plaats van La Coruña

3 september 2009, 22:11

Sebastien Pocognoli is niet met de selectie van België meegereisd naar La Coruña, waar zaterdag de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje gespeeld wordt. De verdediger is op eigen verzoek teruggekeerd naar zijn club AZ.

"Sebastien is naar mij gekomen met de vraag of het niet beter zou zijn dat ik hem naar zijn club zou laten vertrekken. Hij had het gevoel dat hij toch maar op de tribune zou zitten of niet aan spelen zou toekomen tegen de Spanjaarden, en vond het daarom raadzamer om naar Alkmaar terug te keren, waar hij een vriendschappelijk duel kan spelen", legt bondscoach Frank Vercauteren uit tegen persbureau Belga

De bondscoach gaf de linksback toestemming om terug naar AZ te gaan. "Omdat die kans bestond, dat Poco niet zou spelen in Spanje, aangezien ik hem dus geen garanties kon geven, hebben we samen naar de best mogelijke oplossing voor hem gezorgd. Dit is misschien niet alledaags, maar ik wil wel benadrukken dat hij zeker niet heeft afgezegd voor het duel. Hij denkt momenteel misschien meer aan zichzelf, maar dit heeft hoe dan ook geen invloed op mogelijk komende selecties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen