Preview WK-kwalificatie: de rest van de wereld

9 september 2009, 15:11

Niet alleen in Europa, maar ook in de rest van de wereld wordt vanavond gevoetbald om WK-tickets. Paraguay en Chili zijn de enige landen die bij winst de tickets naar Zuid-Afrika kunnen boeken, een handvol andere landen moeten winnen om de WK-droom in leven te houden. Een korte voorbeschouwing, per continent.

Zuid-Amerika, programma

Bolivia- Ecuador

Uruguay- Colombia

Paraguay- Argentinië

Brazilië- Chili

Venezuela- Peru

Maradona

Maradona

Afrika, programma

Kameroen- Gabon

Slechts één wedstrijd vanavond in de Afrikaanse zone, maar wel een heel belangrijke. Gabon, de verrassende koploper van Groep A, moet op bezoek bij Kameroen. Het verschil tussen beide landen is momenteel twee punten, in het voordeel van Gabon. Wint Gabon, dan kan het land zich opmaken voor WK-deelname. Wint Kameroen daarentegen, dan stijgen de Ontembare Leeuwen naar de eerste plaats in de groep.

Concacaf, programma

Trinidad & Tobago- Verenigde Staten

El Salvador- Costa Rica

Mexico- Honduras

Dempsey

Dempsey

Azië, programma

Saoedi Arabie- Bahrein

Saoedi-Arabië en Bahrein staan voor de tweede keer binnen vier dagen tegenover elkaar. De eerste ontmoeting, zaterdag in Bahrein, eindigde in 0-0. De winnaar van deze dubbele ontmoeting is een grote stap dichter bij het WK. Hierna wacht immers alleen nog maar een play-off tegen Nieuw-Zeeland, de winnaar van de Oceanische zone. Kort gezegd: Saoedi-Arabië, Bahrein of Nieuw-Zeeland gaat naar het WK. Door één van deze drie namen kan vanavond een streep worden gezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen