Tiendalli positief over terugkeer naar Utrecht

11 september 2009, 11:50

Dwight Tiendalli staat positief tegenover een eventuele terugkeer bij FC Utrecht. Nu de vaste rechtsback van de ploeg uit de Domstad, Tim Cornelisse, in de lappenmand zit gaan er stemmen op dat Tiendalli hem moet vervangen. De oud-Feyenoorder, die momenteel meetraint bij FC Twente, wacht gespannen af.

"FC Utrecht is net als FC Twente een mooie club, die ook nog eens erg ambitieus is. Ik heb er mijn doorbraak beleefd en er mooie jaren gehad, dus de club zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben", zegt hij in AD Sportwereld. Een telefoontje uit Utrecht heeft de rechtsback echter nog niet gehad. "Zelf heb ik nog niets gehoord. Mijn zaakwaarnemer licht me pas in als er concrete interesse is. Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk aan de bak, want ik ben een voetbaldier, wil voetballen."

Sinds enige tijd traint Tiendalli dus mee met FC Twente. Of de ploeg uit Enschede hem ook als potentiële aanwinst ziet, weet hij niet. "Ik zou het niet weten. Mijn insteek is simpelweg om mijn conditie op peil te houden. Of er meer uit voortkomt, weet ik niet uit. Het is sowieso een win-win-situatie. Ik word er beter van, FC Twente heeft er voorlopig een leuke speler bij op de training", aldus de voormalig jeugdinternational.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen