VVV neemt revanche op Heracles Almelo

Ger
13 september 2009, 16:55

Met de eerste zege van het seizoen heeft VVV Venlo zondag revanche genomen op Heracles Almelo. De Venlose ploeg leed twee seizoenen geleden in de Eredivisie in eigen huis een smadelijke nederlaag tegen de Almeloërs (0-5). 

VVV en Heracles verwenden de toeschouwers zondag niet met aanvallend voetbal. Beide ploegen speelden afwachtend en zochten heel geduldig naar mogelijkheden om een aanval op te zetten. Het resultaat was dat het spel zich voornamelijk op het middenveld afspeelde, met soms minutenlange breedtepasses. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de enige treffer tot stand kwam uit een vrije trap.

Keisuke Honda mikte na zeven minuten de bal snoeihard op de vuisten van doelman Martin Pieckenhagen. De rebound was voor de alerte Calabro: 1-0. Verder dan een schot van Honda, na een fout van Heracles-verdediger Birger Maertens, reikte de Venlose dadendrang voor rust niet. Ook de gasten konden aanvallend amper iets uitrichten. De enige kans was voor de lange spits Bas Dost, die strandde op doelman Dennis Gentenaar.

Everton

Everton

Heracles-trainer Gertjan Verbeek bracht frisse aanvallende krachten in en leek daarvoor zes minuten voor tijd te worden beloond, maar Dost kwam net tekort om de bal in het doel te glijden. Invaller Diogo Viana had in de blessuretijd voor een passend slotakkoord voor VVV kunnen zorgen, maar hij prikte de bal in het zijnet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen