Adebayor heeft spijt van trap naar Van Persie

Ger
7 oktober 2009, 00:01   Bijgewerkt: 7 oktober 2009, 09:15

Emmanuel Adebayor heeft spijt van de overtreding op oud-ploeggenoot Robin van Persie. De aanvaller van Manchester City schopte de Oranje-international op 12 september in zijn gezicht tijdens het duel met Arsenal.

"Een dergelijke actie hoort niet thuis in het voeltbal", beseft Adebayor in The Evening Standard. "Als iemand zoiets bij mij zou uithalen, zou ik dat ook niet hebben gepikt. Ik heb er absoluut spijt van." De Togolees ging in het duel met Arsenal nog een keer in de fout. Na zijn doelpunt rende hij het hele veld over om de fans van Arsenal te provoceren. Het kwam hem op een schorsing van drie wedstrijden te staan.

Adebayor laat in de Engelse krant ook weten dat hij afgelopen zomer op aandringen van Arsenal-manager Arsene Wenger naar Manchester City is vertrokken. "De coach vertelde me dat ik één van de best verdienende spelers was en dat de club in het rood stond. Ze waren daarom in de toekomst wellicht niet meer in staat om me te betalen. Ik heb dus niet zelf aangedrongen op een transfer. Ik ben eruit gewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen