Been: "Als we bij de les zijn, moeten we winnen"

23 oktober 2009, 16:26

Na de nederlaag bij Sparta krijgt Feyenoord tegen VVV Venlo een kans op eerherstel. De wedstrijd tegen de promovendus moet drie punten opleveren, vindt coach Mario Been. "Ze hebben veel kwaliteiten en hebben nog niet veel verloren. Toch denk ik dat als wij bij de les zijn, we van hen moeten winnen", zegt hij op Feyenoord.nl.

Been hoopt dat zijn ploeg geleerd heeft van de verrassende zeperd bij Sparta. "Ik verwacht elke wedstrijd een over mijn lijk-mentaliteit. Dat heb ik afgelopen zondag voor het eerst gemist. Ik weet niet waar het aan lag, maar er zat te veel gemakzucht in de ploeg. Dat is een goede les voor zaterdag als VVV op bezoek komt."

Door de schorsing van Jon Dahl Tomasson krijgt Roy Makaay tegen VVV een kans in de spits. "Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het goed zal doen", zegt Been daarover. "Natuurlijk is hij een andere speler dan Tomasson, maar Roy is Roy. Hij is onverstoorbaar en in staat een paar goals te maken. Dat is luxe voor ons. Ik heb het hele seizoen al gezegd dat we iedereen nodig hebben en dat blijkt nu maar weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen