Chelsea ruim langs Bolton, rode 'Reds' verliezen

31 oktober 2009, 18:01   Bijgewerkt: 31 oktober 2009, 21:21

Chelsea heeft een gat van vijf punten geslagen met achtervolgers Manchester United en Arsenal. De Londense topclub deed dat zaterdag na een 4-0 uitoverwinning op Bolton Wanderers. ManUnited heeft later op de avond de kans om het gat met The Blues te reduceren tot twee punten. Dan moet Blackburn Rovers worden verslagen.

Het venijn in Bolton zat in de slotminuut van de eerste helft. Jlloyd Samuel moest na een tackle op Didier Drogba met een rode kaart vertrekken, Frank Lampard benutte vervolgens de penalty: 0-1. In het laatste half uur liepen de manschappen van Carlo Ancelotti via Deco, Zat Knight (eigen goal) en Drogba verder weg bij de gastheer.

Tottenham Hotspur ging eerder op de middag met 3-0 ten onder bij Arsenal en kon dus van de vierde plaats gestoten worden door Liverpool. De ploeg van coach Rafael Benitez liet dat buitenkansje echter liggen. The Reds liepen in Londen tegen Fulham rood aan en verloren met 3-1, mede door het wegzenden van Jamie Carragher en Philipp Degen. Liverpool, waar Dirk Kuyt in de basis stond en Ryan Babel inviel, bezweek door tegendoelpunten van Bobby Zamora, Erik Nevland (ex- FC Groningen) en Clint Dempsey. Op slag van rust maakte Fernando Torres nog wel gelijk.

Ook Aston Villa liet het na om Tottenham te passeren. De equipe uit Birmingham kwam in Liverpool niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Everton. Daardoor blijft de ploeg zevende. John Heitinga stond bij de thuisclub in de basis.

In de degradatiezone pakte Portsmouth ten koste van Wigan Athletic zijn tweede zege van het seizoen: 4-0. Daarmee voert Pompey zijn puntentotaal op tot zeven en hervindt het de aansluiting met West Ham United, dat bij Sunderland 2-2 speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen