Geplaagd AZ op de valreep naast Arsenal

Ger
20 oktober 2009, 22:44   Bijgewerkt: 21 oktober 2009, 02:15

AZ heeft dinsdagavond in de Champions League een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Arsenal: 1-1. In blessuretijd wist de veelbesproken thuisclub de score weer gelijk te trekken via David Mendes da Silva. De remise was gezien het spelbeeld een terechte uitslag.

moreno

moreno

Door het gelijkspel mag coach Ronald Koeman hopen dat AZ uit de negatieve spiraal geraakt. In de Eredivisie moest de landskampioen al vijf nederlagen incasseren en ook de Champions League-campagne was met één punt uit twee duels teleurstellend. De afgelopen dagen werd de aandacht bij de club ook nog eens opgeëist door het faillissement van hoofdsponsor DSB Bank, waardoor AZ op zoek moet naar een nieuwe shirt- en stadionsponsor.

De voorzitter zal via de televisie hebben gezien dat AZ zich kranig verweerde tegen de Engelse topclub. Het spel was lange tijd niet dwingend genoeg om Arsenal serieus schrik aan te jagen. In de eerste helft kwam alleen Mournir El Hamdaoui tot een noemenswaardige doelpoging. De bezoekers uit Londen speelden vooral geduldig, vertrouwend op hun individuele klasse. Door een fout van Moisander kwam Arsenal wel heel eenvoudig aan de 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen