Pover Feyenoord te sterk voor FC Den Bosch

Ger
27 oktober 2009, 22:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is door naar de achtste finales van het toernooi om de KNVB Beker. De ploeg van coach Mario Been was dinsdagavond in een matig duel met 2-0 te sterk voor FC Den Bosch. André Bahia en Stefan Babovic namen de doelpunten voor hun rekening.

De Rotterdammers toonden zich uitsluitend gevaarlijk via stilstaande situaties. Uit een kort genomen hoekschop nam Feyenoord in de 24e minuut de leiding. André Bahia tikte een inzet van collega-verdediger Ron Vlaar langs keeper Brahim Zaari. Het doelpunt zorgde voor een opleving in het spel van de thuisclub. Leroy Fer en Georginio Wijnaldum verzuimden de marge voor rust te verdubbelen.

De Serviër tekende vlak voor het einde met een kopbal alsnog voor de 2-0. Karim El Ahmadi zorgde voor een spaarzaam hoogtepunt door de assist achter zijn standbeen voor het doel te trekken. Enkele minuten eerder was Feyenoord nog ontsnapt aan de gelijkmaker. Een prima vrije trap van Adnan Barakat werd door sluitpost Van Dijk uit de hoek getikt.

Trainer Mario Been zal als geen ander beseffen dat het niveau zondag in de klassieker tegen Ajax aanzienlijk omhoog moet om in de Amsterdam ArenA enige kans op een positief resultaat te maken. Zo bleef aanvalsleider Roy Makaay, aanvoerder wegens het ontbreken van Giovanni van Bronckhorst (lies), tegen Den Bosch vrijwel onzichtbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen