Redknapp gelooft niet in titelkansen Arsenal

31 oktober 2009, 09:44   Bijgewerkt: 31 oktober 2009, 09:52

Luttele uren voor de derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal heeft Spurs-coach Harry Redknapp het vuurtje tussen beide rivalen verder opgestookt. De Brit zegt niet te geloven dat Arsenal dit seizoen kampioen van Engeland kan worden.

Tottenham en Arsenal staan gedeeld derde in de Premier League, maar de ploeg van Redknapp speelde één duel meer. Qua verliespunten heeft Arsenal slechts twee punten minder dan koploper Chelsea, maar toch ziet Redknapp de Gunners geen kampioen worden. "Persoonlijk geloof ik daar niet in, nee. Maar dat is mijn mening. Ik schrijf ze niet af, ze hebben een goede ploeg, maar ik denk dat de titel gaat naar Chelsea of Manchester United", aldus de coach van Tottenham Hotspur.

Het huidige Arsenal is volgens Redknapp te onervaren. "De basis is wat broos. Er mist een stukje ervaring. Ze hebben een jonge ploeg, een geweldige jonge ploeg zelfs. Maar Chelsea en Manchester United hebben spelers in huis die alles al meegemaakt en gewonnen hebben. Dat heb je nodig om prijzen te pakken", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen