Stoke City verrast Tottenham in slotminuten

24 oktober 2009, 18:06   Bijgewerkt: 24 oktober 2009, 18:26

Tottenham Hotspur heeft in de strijd om de bovenste plaatsen in de Premier League een forse misstap begaan. De formatie van manager Harry Redknapp heeft verzuimd de koppositie te grijpen, door thuis tegen Stoke City ten onder te gaan: 0-1. Door het verlies blijven de Londenaren derde, maar de concurrentie komt later nog in actie.

Op White Hart Lane openden The Spurs prima, maar het geluk in de afwerking was afwezig. Wilson Palacios schoot van dichtbij op de lat en ook Niko Kranjcar mikte op het aluminium. De Kroaat zag zijn inzet de paal raken. Stoke was fortuinlijker in de afwerking, al kwam dat pas in de slotfase tot uiting. Ricardo Fuller gaf in de 86ste minuut een pass, die Glenn Whelan tot de enige goal van de middag promoveerde.

Het verrassend goedpresterende Sunderland heeft het nagelaten om de misstap van The Spurs af te straffen. Bij een zege op Birmingham City zou het op gelijke hoogte komen met Tottenham, maar het verkeek zich op de promovendus: 2-1. Bij een 2-0 stand kwam Boudewijn Zenden bij The Black Cats binnen de lijnen, maar met het inbrengen van de Nederlander kwamen ze niet verder dan de aansluitingstreffer.

In de middenmoot verzekerde Wigan Athletic zich van drie belangrijke punten door bij Burnley een 3-1 zege te laten aantekenen. The Latics kwamen al binnen vier minuten op achterstand na een goal van Steven Fletcher, maar dankzij Hugo Rodallega (2) en Emmerson Boyce wonnen ze toch ruim. Bij de gelijkmaker van Rodallega verzorgde basisspeler Mario Melchiot de assist. Door de zege passeert Wigan Burnley.

Jan Vennegoor of Hesselink heeft zijn club Hull City in het thuisduel met Portsmouth niet aan een overwinning kunnen helpen. De Tukker stond in de basis, maar slaagde er evenals de andere spelers niet in het net te vinden (0-0). Als gevolg van de remise staat Hull achttiende, met vier punten meer dan rode lantaarndrager Portsmouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen