Wenger ziek van gelijkspel tegen West Ham

26 oktober 2009, 09:44   Bijgewerkt: 26 oktober 2009, 09:50

Voor de tweede keer binnen vijf dagen gaf Arsenal zondag in de slotfase een voorsprong uit handen. Na de late gelijkmaker van AZ'er David Mendes da Silva in de Champions League, gaf de Londense ploeg op bezoek bij stadgenoot West Ham een 0-2 voorsprong uit handen. In het laatste kwartier maakte de thuisploeg twee goals.

"Hier ben ik flink ziek van, want de uitslag doet geen recht aan het spelbeeld", moppert manager Arsene Wenger, die door het gelijkspel amper profiteerde van de nederlaag die koploper Manchester United leed bij Liverpool (2-0). "Vooral in de eerste helft speelden we heel goed. Dat geeft vertrouwen, maar we moeten leren van onze fouten. Zonde dat we alweer laat in de partij een goal tegen kregen."

"In de Champions League tegen AZ gebeurde dit ook al, maar hier ben ik meer ziek van", vervolgt de Franse coach. "Als je 0-2 voor staat, moet je scherp blijven. Als je verslapt, kan de tegenstander terugkomen. West Ham vocht als leeuwen, maar daar moet je je op instellen. Je moet de zege in zo'n geval over de streep trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen