'Chelsea laat oog vallen op De Guzman en Honda'

7 november 2009, 12:54   Bijgewerkt: 7 november 2009, 13:04

De kredietcrisis lijkt geruisloos voorbij te gaan aan Chelsea. The Blues hebben legio spelers op de radar, onder wie Jonathan de Guzman van Feyenoord en VVV Venlo-spelmaker Keisuke Honda. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Daily Telegraph.

Naast Honda en De Guzman hebben de Londenaren een oogje op Benfica-spelers Alex Teixeira en Angel Di Maria. Het duo van de Portugese topclub staat bovenaan het verlanglijstje, waarop ook gerenommeerde namen als Franck Ribery, Daniele De Rossi en David Villa staan. Chelsea houdt Sergio Agüero (Atletico Madrid), Adam Johnson (Middlesbrough) en Emile Heskey (Aston Villa) eveneens in de gaten. De Londenaren benadrukken overigens dat ze niet alle spelers gaan inlijven.

Dat Chelsea zich in januari wil versterken is niet heel verrassend te noemen omdat de club afgelopen vrijdag het transferverbod tot januari 2011 opgeschort zag worden door het internationaal sporttribunaal CAS. Daardoor kan de Premier League-club spelers blijven kopen totdat de uitkomst van het hoger beroep bekend is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen