Menzo: "Competitie duurt langer dan één periode"

28 november 2009, 09:58   Bijgewerkt: 28 november 2009, 10:05

SC Cambuur liet vrijdag een mooie kans liggen om zichzelf alvast te verzekeren van deelname aan de play-offs om promotie. De Friezen hadden aan een zege bij FC Zwolle voldoende om de tweede periodetitel te winnen, maar verloren met 1-0. Hierdoor ging de periodetitel niet naar SC Cambuur, maar het verrassende Excelsior.

"Jammer, ik had heel graag hier gewonnen en de periodetitel gepakt", reageert coach Stanley Menzo tegen RTL7. "Maar aan de andere kant: de competitie is langer dan één periode. Dus we gaan gewoon verder. Komende maandag kunnen we alweer revanche nemen, thuis tegen Telstar. Dat zal niet gemakkelijk zijn, want iedereen is nu teleurgesteld. Maar eigenlijk hebben we best een goede wedstrijd gespeeld. We kwamen ongelukkig op achterstand en kregen voldoende kansen op de 1-1, maar scoorden niet. Tegen een goede ploeg als Zwolle is zoiets beslissend."

Door de nederlaag tegen Zwolle is Cambuur gezakt naar de derde plaats in de Jupiler League. Go Ahead Eagles en De Graafschap hebben één punt meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen