Rutten vreest 'jonge en hongerige honden'

26 november 2009, 14:02

PSV krijgt vrijdag een uitgelezen mogelijkheid om de koppositie weer over te nemen van FC Twente. De Eindhovenaren spelen uit bij Sparta en drie punten zijn voldoende om de Tukkers, voor minimaal één dag, naar plek twee te verwijzen.

Maar winnen van Sparta is geen eenvoudige klus, zegt coach Fred Rutten op de website van zijn club. Hij verwacht een getergde ploeg, omdat Sparta zondag met 5-0 verloor van VVV. "Zij zullen gaan reageren, na de nederlaag van afgelopen weekeinde. De trainer heeft hen al een vrije dag afgenomen. En volgens mij heeft Sparta daar altijd goed op gereageerd, zo hebben ze ook al van Feyenoord gewonnen."

"Tegen grote ploegen kunnen zij zich opladen", vervolgt de oefenmeester van PSV. "Ze hebben behoorlijk wat talent, het zijn jonge en hongerige honden."

Rutten beschikt tegen Sparta over een vrijwel complete selectie. Alleen Jan Kromkamp, Reimond Manco en reservekeeper Bas Roorda zijn niet van de partij. Ibrahim Afellay, die deze week licht geblesseerd was, is gewoon beschikbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen