Honda binnenkort om tafel met CSKA Moskou

17 december 2009, 18:06   Bijgewerkt: 17 december 2009, 18:31

Het heeft er alle schijn van dat Keisuke Honda komende transferperiode naar CSKA Moskou transfereert. De spelmaker van VVV Venlo gaat binnenkort om de tafel met de Russische topclub om te onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden. Eerder liet de Japanner via zijn eigen website al weten vrijdag tegen Heracles Almelo zijn laatste wedstrijd voor de Limburgers te spelen.

Directeur voetbalzaken van VVV, Mario Captein, meldt dat een overgang van Honda naar CSKA zo goed als aanstaande is. "Dat hij naar CSKA gaat is heel waarschijnlijk, ja", aldus Captein in Voetbal International. "Dat is de enige club die concreet een bod heeft uitgebracht en het lijkt erop dat Keisuke zijn keuze heeft gemaakt. De komende dagen komt er meer nieuws naar buiten." Wellicht wordt dat nieuws vrijdagochtend al wereldkundig. Een voorlichter van CSKA Moskou verklaarde namelijk dat de club op dat moment 'mogelijk nieuws over Honda heeft'.

Volgens Kees Ploegsma jr, de zaakwaarnemer van Honda, is het nog te vroeg om te stellen dat zijn cliënt na de winterpauze speler van CSKA Moskou is. Eerst moeten beide clubs nog tot een akkoord over de hoogte van de transfersom komen. "Of het echt komt van een overgang naar CSKA hangt in eerste instantie af van de clubs. De bal ligt bij CSKA en VVV", onthult Ploegsma jr.

Honda ziet een verhuizing naar de Russische hoofdstad in elk geval wel zitten. "Hij heeft al met een aantal mensen van CSKA gesproken en hij heeft zich verdiept in de club. Hij staat meer dan ooit open voor een overgang naar Rusland. Keisuke wil eerst nog een kijkje nemen in Moskou", gaat Ploegsma jr. verder. "Dat zou volgende week kunnen als de competitie stilligt. Eerder nemen we geen beslissing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen