Smarason: "Herstel gaat heel langzaam"

25 december 2009, 08:15   Bijgewerkt: 24 december 2009, 23:20

Arnar Smarason sukkelt nog altijd met de hamstringblessure die hij afgelopen zomer opliep tijdens een interland van IJsland. "Het gaat nog steeds moeilijk en het herstel gaat langzaam", zegt de spits (21) van SC Heerenveen over de kwetsuur.

Sinds het verloren uitduel met AZ, op zondag 10 mei, speelde Smarason geen minuut meer voor zijn Friese werkgever. Hoe ernstig de kwetsuur is, weten hij en de artsen zelf ook niet. "We zijn in principe nog steeds bezig met het stellen van een diagnose", aldus Smarason. "Ik heb nog altijd last van mijn rechter hamstring. Ik kan wel gewoon fietsen, op de loopband trainen en krachttraining doen, maar het echte werk lukt nog niet. Dat mis ik enorm. Ik zie nog weinig verbeteringen en dat is heel frustrerend."

Smarason verwacht dat de winterstop een positief effect zal hebben op zijn herstel. "Rust helpt zeker", vervolgt hij. De Heerenveener gaat ervan uit dat de blessure hem uiteindelijk goed zal doen. "Deze blessure is een leermoment. Ik kom hier mentaal en fysiek sterker uit. Bovendien ga ik veel meer genieten van het voetbal als ik weer fit ben. Ik heb ontzettend veel zin om weer te beginnen", sluit hij af op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen