Van der Vaart: "Ik geniet van dit moment"

Ger
15 december 2009, 19:20

Rafael van der Vaart moest lang wachten op zijn kans bij Real Madrid, maar zijn geduld werd beloond. Door de liesblessure van Kaka heeft de Nederlandse middenvelder de laatste weken weer een basisplaats bij de Koninklijke.

"In het voetbal kunnen dingen van de ene op de andere dag veranderen", erkende Van der Vaart dinsdag op de website van zijn club. De voormalige Ajacied kreeg in de zomer te horen dat hij overbodig was in Madrid. Van der Vaart besloot ondanks de slechte vooruitzichten toch te blijven, mede wegens de ziekte van zijn vrouw Sylvie.

"Ik ben blijven vechten, omdat ik hier graag wilde blijven. Real Madrid is in mijn ogen de beste club ter wereld, ik ben hier gelukkig. In het begin van het seizoen had ik het zwaar, ik speelde weinig, maar de situatie is veranderd. Ik pak nu mijn wedstrijden mee en wil een belangrijk onderdeel zijn van dit team."

De vraag is wat trainer Manuel Pellegrini met Van der Vaart gaat doen, als Kaka begin januari weer inzetbaar is. "Ik weet het ook niet. Momenteel is Pellegrini erg tevreden over hoe ik speel. Ik geniet van dit moment. En misschien kunnen Kaka en ik ook wel tegelijkertijd spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen