Wenger sceptisch over komst Van Nistelrooy

7 december 2009, 12:45   Bijgewerkt: 7 december 2009, 12:53

Arsenal is op zoek naar een nieuwe spits en Ruud van Nistelrooy gaat in de winterstop mogelijk op zoek naar een nieuwe club. Eén en één zou twee kunnen worden, maar Arsenal-manager Arsene Wenger denkt niet dat Van Nistelrooy naar Londen komt. Dat ligt iets te gevoelig bij Arsenal-fans, denkt de Fransman.

Van Nistelrooy speelde in het verleden jarenlang voor Manchester United en was betrokken bij een handvol incidenten tussen beide clubs. "Gezien ons verleden, denk ik niet dat het een goede start zou zijn om Van Nistelrooy te halen", zegt Wenger.

Arsenal zoekt een spits omdat Robin van Persie lang uitgeschakeld is. Of Wenger een geschikte kandidaat gaat vinden, weet hij nog niet. "Het is niet eenvoudig. Het moet een speler van wereldklasse zijn, anders is hij geen versterking voor ons. Maar verder is het belangrijk dat we hem op kunnen stellen in de Champions League, dus hij mag niet voor een andere club in de CL gespeeld hebben. We moeten dus afwachten. Hopelijk krijgen we een mooi kerstcadeau", glimlacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen