Zorgen Benitez nemen toe na verlies bij Portsmouth

19 december 2009, 15:37

Haalt Rafael Benitez de kerst bij Liverpool? Dat is de vraag die voetbalminnend Engeland de komende periode zal bezighouden. Tegen hekkensluiter Portsmouth leed de ploeg al de zevende (!) competitienederlaag van het seizoen (2-0), waardoor de positie van de Spaanse coach verder onder druk is komen te staan.

Door de nederlaag kan Liverpool dit weekend afzakken naar de achtste plaats in de Premier League. In totaal pakte de ploeg slechts 27 punten uit achttien duels en ook tegen Portsmouth maakte Liverpool geen moment indruk. Nadir Belhadj zette de thuisploeg al na een half uur op voorsprong, door vanuit een moeilijke hoek Liverpool-keeper Reina met een volley kansloos te laten. Toen Javier Mascherano vervolgens op slag van rust een directe rode kaart kreeg, na een wilde tackle, was het lot van Liverpool bezegeld. Portsmouth-spits Frederic Piquionne maakte in de 82ste minuut aan alle onzekerheid aan eind door de 2-0 tegen de touwen te jagen.

Avram Grant, de manager van Portsmouth, behield zo zijn ongeslagen status tegen Liverpool. Als coach van Chelsea verloor de Israëliër al niet één keer van de Reds en ook nu stapte hij als winnaar het veld af. De overwinning komt als geroepen voor zijn ploeg. Portsmouth staat weliswaar nog altijd laatste in Engeland, maar heeft nu evenveel punten als West Ham United. Ook heeft het weer aansluiting met teams als Wolverhampton Wanderers, Bolton Wanderers en Hull City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen