Duel met NAC komt te vroeg voor Pantelic

15 januari 2010, 14:31

Ajax moet het zondag, op bezoek bij NAC Breda, stellen zonder Marko Pantelic. De spits herstelt voorspoedig van een hamstringblessure, maar de wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion komt nog net te vroeg. Mogelijk is hij volgende week, als landskampioen AZ naar de Amsterdam ArenA komt, wel weer inzetbaar.

Door de absentie van Pantelic moet trainer Martin Jol een tactische wijziging doorvoeren. "We spelen anders zonder Pantelic dan met. Nu moet Luis Suarez in de spits en dan is de voorbereiding niet top. De laatste bal die bijvoorbeeld door Rommedahl, Kennedy, Emanuelson of Van der Wiel gegeven moet worden, moet beter. Daar werken we aan", zegt hij op de officiële website van zijn club.

Ajax begint de tweede seizoenshelft met een achterstand van respectievelijk negen en zeven punten op FC Twente en PSV. Toch ziet Jol nog voldoende mogelijkheden. "Het verschil is niet zo groot als je denkt. We gaan de strijd hoopvol tegemoet. De ploegen die boven ons en net onder ons staan, hebben we uit gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen