Feyenoord geeft Schenkeveld nieuw contract

Ger
7 januari 2010, 18:17   Bijgewerkt: 7 januari 2010, 19:43

Feyenoord heeft jongeling Bart Schenkeveld een contract tot medio 2012 gegeven. In de overeenkomst is door de Rotterdamse club een eenzijdige optie voor nog een jaar opgenomen.

De 18-jarige verdediger maakte dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht en is tevens jeugdinternational. Trainer Mario Been heeft hem inmiddels definitief naar de A-selectie overgeheveld. "Dit is een mooi moment", aldus Schenkeveld op de website van Feyenoord. "Ik voetbal sinds de F-pupillen bij Feyenoord en heb altijd heel graag het eerste elftal willen halen. Ik zie dit contract als een blijk van waardering voor jarenlang hard werken."

Technisch directeur Leo Beenhakker laat weten: "Dit is een felicitatie waard voor de mensen binnen de jeugdopleiding die Bart zo lang onder hun hoede hebben gehad en hem hier met een goede kop hebben afgeleverd. En natuurlijk een felicitatie voor Bart zelf. Een ding is belangrijk: dit moet niet het einde zijn, maar pas het begin. Gelukkig is Bart een nuchtere jongen en realiseert hij zich dat ook."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen