Koevermans over Reis: "Eigen schuld, dikke bult"

28 januari 2010, 01:20

Erg veel wilden de PSV'ers er niet over kwijt, maar het onderwerp kwam toch ter sprake na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord: Jonathan Reis. De jonge spits uit Brazilië werd deze week op staande voet ontslagen, omdat hij verboden middelen had gebruikt en weigerde om zich te laten opnemen in een afkickkliniek. 

"Tsja", zegt Danny Koevermans tegen FCUpdate.nl. "Ik vond het altijd een fijne gozer, dus het is moeilijk om hier veel over te zeggen. Maar als je drugs gebruikt en alle hulp weigert die je door de club aangeboden wordt, gaat het boek natuurlijk dicht. Zo simpel is het. Die zien we waarschijnlijk nooit meer terug. Eigen schuld, dikke bult."

Op de vraag in hoeverre het ontslag van Reis invloed had op het spel van PSV tegen Feyenoord, is het antwoord van Koevermans kort en bondig. "Niet. Nee, dat lijkt me duidelijk. De afgelopen drie wedstrijden hebben we ook al zonder Jonathan gespeeld. Maar die hebben we gewonnen, dus dan hoor je niemand er over. Maar nu we verloren hebben, ineens wel. Ach, zo gaat dat blijkbaar in medialand", verzucht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen