Kolk: "Ik hoor in de basis van Vitesse"

5 januari 2010, 09:10

Na maanden blessureleed is Santi Kolk weer fit. De aanvaller is hersteld van een achillespeesblessure en hoopt na de winterstop een basisplaats te veroveren bij Vitesse. Met zijn kwaliteiten hoort hij in de basis, vindt hij namelijk zelf.

"Op 17 januari wacht NEC. Het sterkste elftal speelt dan. Ik hoop dat ik erbij zit. Een fitte Santi Kolk hoort bij Vitesse in de basis te staan. Maar ik denk dat alle spelers van Vitesse vinden dat ze in de basis moeten staan. Daar ben je prof voor", zegt Kolk in De Gelderlander. Om zo fit mogelijk aan de tweede seizoenshelft te beginnen, liet de aanvaller zijn vakantie schieten. "Ik zou eigenlijk een paar dagen naar Barcelona gaan, maar dat is er niet van gekomen. Ik vond op dit moment trainen belangrijker. Ik heb een conditionele achterstand en wil die zo snel mogelijk inlopen."

Zijn wedstrijdritme is Kolk sowieso kwijt. "Op 3 oktober, mijn verjaardag, speelde ik tegen Sparta mijn laatste wedstrijd. Het lijkt een eeuwigheid geleden. Ik had veel last van een ontstoken achillespees, maar die tijd is nu voorbij. Ik moet nu wedstrijden spelen om ritme op te doen. De komende dagen zal leren hoe ver ik ben. Ik ben benieuwd hoe mijn achillespees reageert op groepstrainingen en oefenduels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen