Kuiper na 0-5: "Dit is natuurlijk niet goed"

13 januari 2010, 09:47   Bijgewerkt: 13 januari 2010, 09:56

Vijf dagen voor de hervatting van de Eredivisie kreeg FC Twente dinsdag een flinke tik te verwerken. De Tukkers speelden een oefenpotje tegen Anderlecht en gingen met liefst 5-0 de boot is. Balen, vindt ook verdediger Nicky Kuiper.

"Zo'n wedstrijd is een goede graadmter om te kijken waar je staat. Afgelopen weekend tegen Bayer Leverkusen verloren we ook, met 2-1, maar toen hebben we op zich nog wel een goede pot voetbal op de mat gelegd. Nu was het iets minder", zegt de linksback met gevoel voor understatement tegen FC Twente TV

De 20-jarige Kuiper hoeft niet lang na te denken over de oorzaken van de nederlaag. "Je krijgt vijf doelpunten tegen, dat betekent dat je niet goed verdedigd hebt. Dat is het eerste punt waar we aan moeten gaan werken. Aan de andere kant kregen we zelf nog wel wat kansen, maar schoten we er niet één in. Hoeveel waarde ik aan dit resultaat hecht? Nou, wel veel. Je verliest met 5-0 van Anderlecht, dat is natuurlijk niet goed. Daar moeten we aan werken, want dit weekend staat FC Utrecht alweer voor de deur. Dat zal net zo'n zware pot worden en het is niet de bedoeling dat we dan opnieuw met een 0-5 nederlaag naar huis gaan", aldus de jeugdinternational.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen