Kuiper neemt Bak Nielsen in bescherming

19 januari 2010, 08:01

Kristian Bak Nielsen houdt de gemoederen in Friesland flink bezig. Eerst was er zijn interview in een Deense krant, waarin hij zich kritisch uitliet over zowel de club als de stad Heerenveen, daarna de reacties van de Friese fans daarop en vervolgens weer een reactie van Bak Nielsen op de boosheid van de supporters. 

Bak Nielsen noemde de fans van Heerenveen onder meer 'respectloos' en stelt dat hij in de Deense krant verkeerd geciteerd is. Directeur Yme Kuiper gelooft de Deen en neemt het op de website van SC Heerenveen voor de verdediger op.

"Wij weten dat Kristian zich altijd meer dan honderdn procent inzet voor Heerenveen en dat hij het naar zijn zin heeft in Friesland. Ik kan me zijn boosheid daarom wel voorstellen. Het verhaal dat op internet heeft gestaan past niet bij hem. Hij heeft de pech gehad dat een journalist een loopje met de feiten heeft genomen", zegt Kuiper. 

Dat Bak Nielsen aangeeft dat hij naar een grotere club wil, deert Kuiper niet. "Kristian is een ambitieuze jongen. Hij heeft aan het begin van het seizoen aangegeven te willen spelen voor een contract bij een grote club. Dat is zijn goed recht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen