PSV'ers: "Terechte zege voor Feyenoord"

28 januari 2010, 01:06

Na een serie van 39 wedstrijden op rij zonder nederlaag staat PSV weer met beide benen op de grond. Feyenoord bezorgde de Brabanders woensdag de eerste nederlaag in ruim tien maanden tijd, door in Eindhoven met 0-3 te winnen.

Op dat resultaat viel weinig af te dingen, moet Danny Koevermans toegeven. "Over de hele wedstrijd gezien was Feyenoord iets beter. Wij kregen ook wel kansen, maar ik wil Feyenoord niet tekort doen. Ze hebben het gewoon goed gedaan", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "Vooral in de eerste helft kwamen we er niet doorheen."

Dat PSV de nationale beker als bijzaak beschouwt en daarom minder gemotiveerd zou zijn voor de wedstrijd tegen Feyenoord, ontkent de spits ten stelligste. "Natuurlijk niet. Wij wilden de beker winnen, zo simpel is het. Als voetballer wil je namelijk elke prijs pakken. We waren slechts twee wedstrijden verwijderd van de finale, dus natuurlijk wilden we dolgraag van Feyenoord winnen. Helaas is het niet gelukt."

Voor Nordin Amrabat waren de druiven helemaal zuur. Hij mocht tegen Feyenoord eindelijk weer een keertje in de basis beginnen. Om dan te verliezen, doet pijn. "Als je een keertje mee mag doen, is het niet leuk om meteen onderuit te gaan. Deze nederlaag doet bij iedereen pijn, maar vooral ook bij mij", treurt de aanvaller, die baalt van het geringe aantal speelminuten dat hij dit seizoen krijgt. "Soms mag ik invallen, dat verzacht de pijn nog enigszins. Maar om negentig minuten op de bank te zitten, is echt niet leuk. Daar word ik teleurgesteld en verdrietig van", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen