Simons wil nog jaren bij PSV blijven

20 januari 2010, 11:30   Bijgewerkt: 20 januari 2010, 11:36

Ondanks het feit dat hij onder coach Fred Rutten vooral reservespeler is, is er geen haar op het hoofd van Timmy Simons dat denkt aan een vertrek uit Eindhoven. De Belg wil zijn loopbaan beëindigen bij PSV en vervolgens een andere functie binnen de club gaan bekleden, vertelt hij in een interview met Voetbal International.

"Geef me één reden waarom ik PSV de rug zou toekeren? Omdat ik nu minder speel? Dat is duidelijk, want ik heb de voorbij jaren altijd en veel gespeeld. Maar een reden om weg te gaan is dat niet. Ook niet op termijn. Het is de bedoeling om mijn loopbaan hier af te sluiten. Mijn contract loopt nog tot juni 2011, met optie op nog één seizoen. Normaal blijf ik dus tot 2012. Van een vertrek is geen sprake. Na mijn actieve carrière sta ik open voor een andere functie binnen PSV. Om dat te verwezenlijken, moet ik hier dus blijven", zegt de 33-jarige verdedigende middenvelder.

Simons speelt sinds 2005 bij PSV, dat hem destijds overnam van Club Brugge. In zijn eerste drie seizoenen veroverde hij met de Brabantse club de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen