Van der Struijk keert terug naar Willem II

26 januari 2010, 20:27   Bijgewerkt: 26 januari 2010, 20:35

Frank van der Struijk keert met onmiddellijke ingang terug naar Willem II, schrijven de Tricolores op de clubwebsite. De eredivisionist huurt de verdediger voor de rest van het seizoen van Vitesse, dat hem medio 2008 overnam van Willem II. De Tilburgers hopen de laatste formaliteiten zo snel mogelijk af te handelen, zodat Van der Struijk komende vrijdag al kan meedoen in het degradatieduel met RKC Waalwijk.

"Uiteraard zijn we blij dat het is gelukt om de verdediger voor de rest van het seizoen te huren", reageert technisch directeur Henry van der Vegt op het vastleggen van de voormalig jeugdinternational. "Zowel Vitesse, Willem II als Frank zelf hebben er alles aan gedaan om dit financieel mogelijk te maken. Het spreekt voor zich dat het een welkome versterking is voor de selectie. Frank is een sterke verdediger die ruime ervaring heeft in de Eredivisie en de club goed kent."

Van der Struijk, die nog tot medio 2012 onder contract staat bij Vitesse, begon in 2003 zijn profcarrière op 18-jarige leeftijd bij Willem II. In totaal speelde hij bijna vijf seizoenen in Tilburg, voordat hij naar Vitesse transfereerde. In Arnhem komt hij niet meer voor in de plannen van trainer Theo Bos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen