'Van Nistelrooy dicht bij akkoord met Hamburger SV'

22 januari 2010, 11:16   Bijgewerkt: 22 januari 2010, 11:28

Ruud van Nistelrooy staat volgende maand mogelijk tegenover zijn oude club PSV. De spits is volgens Marca in verregaande onderhandelingen met Hamburger SV, de komende tegenstander van de Eindhovenaren in de Europa League.

Van Nistelrooy mag vertrekken bij Real Madrid, waar hij weinig zicht heeft op een basisplaats. De 33-jarige aanvaller staat in de belangstelling van diverse clubs, met name uit Engeland. Een terugkeer naar de Premier League zou de oud-spits van Manchester United echter niet zien zitten, vanwege de hoge verwachtingen die Engelse fans van hem hebben door zijn succesvolle periode op Old Trafford.

Volgens Marca staat Hamburger SV nu bovenaan het verlanglijstje van de spits. Een akkoord is er nog niet, maar beide partijen zijn inmiddels in gesprek. Bij Hamburger SV spelen ook de Nederlanders Joris Mathijsen, Eljero Elia en Romeo Castelen. Ook voormalig FC Groningen-spits Marcus Berg staat er onder contract. De ploeg staat vierde in de Duitse Bundesliga, vier punten achter koploper Bayer Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen