Van Nistelrooy 'te duur' voor Tottenham Hotspur

Ger
22 januari 2010, 20:46   Bijgewerkt: 22 januari 2010, 21:47

Mocht Ruud van Nistelrooy geen akkoord bereiken met Hamburger SV, dan hoeft hij daarna niet meer aan te kloppen bij Tottenham Hotspur. Manager Harry Redknapp heeft laten weten dat de salariseisen van de Nederlandse aanvaller te hoog liggen voor de Engelse club.

Van Nistelrooy wil graag vertrekken bij zijn huidige werkgever Real Madrid, waar hij niet meer voor lijkt te komen in de plannen van trainer Manuel Pellegrini. De oud-PSV'er hoopt bij een andere club zijn kansen op een plek in de WK-selectie van het Nederlands elftal levend houden. Tottenham Hotspur kan hij inmiddels van zijn lijstje schrappen.

"Dergelijke lonen betalen we hier niet", aldus Redknapp. "Ik heb Van Nistelrooy altijd bewonderd, maar dergelijke bedragen zijn bij Tottenham niet mogelijk. Zijn komst zou ook een gokje zijn, want hij is lang geblesseerd geweest. Als hij lange tijd niet kan spelen, dan weegt hij enorm op de loonlast en dat kan voor problemen zorgen."

De eventuele transfer van Van Nistelrooy naar White Hart Lane komt pas serieus ter sprake bij een vertrek van Roman Pavlyuchenko, die laag in de pikorde staat. De Nederlander heeft een gesprek achter de rug met HSV-trainer Bruno Labbadia. De Duitsers willen Van Nistelrooy tot het einde van het seizoen overnemen van Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen