Blessure Ramsey overschaduwt zege Arsenal

27 februari 2010, 20:29   Bijgewerkt: 27 februari 2010, 20:53

Voor de tweede keer in twee jaar is een speler van Arsenal getroffen door beenbreuk. Na Eduardo in februari 2008, liep zaterdag tegen Stoke City (1-3) Aaron Ramsey een vreselijke kwetsuur op. Een diagnose is er nog niet, maar er was geen dokter voor nodig om te zien dat Ramsey's enkel de verkeerde kant op stond.

De 19-jarige Ramsey liep de blessure halverwege de tweede helft op, na een overtreding van Stoke-speler Ryan Shawcross. De boosdoener kreeg hiervoor een directe rode kaart en verliet, duidelijk geëmotioneerd, het veld. Nader onderzoek moet nog volgen, maar zeker is dat Ramsey vele maanden uit de roulatie zal zijn.

Op het moment van de overtreding op Ramsey was de stand 1-1, na treffers van Danny Pugh en Nicklas Bendtner. Met een mannetje meer op het veld kreeg Arsenal de tegenstander in blessuretijd op de knieën. Cesc Fabregas zorgde vanaf elf meter voor 1-2, waarna Thomas Vermaelen met een intikker de eindstand op 1-3 bepaalde. Door die winst doet Arsenal zeer goede zaken in de titelstrijd, maar dat zal door de blessure van Ramsey even bijzaak zijn voor Arsenal-coach Arsene Wenger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen