Bölöni: "Veel problemen in Luik niet op te lossen"

Ger
13 februari 2010, 11:07   Bijgewerkt: 13 februari 2010, 11:56

Laszlo Bölöni heeft voor het eerst een korte toelichting gegeven over zijn breuk met Standard Luik. De Roemeen bood woensdag zijn ontslag aan, waarna beide partijen in onderling overleg uit elkaar gingen.

De oefenmeester, die sinds medio 2008 werkzaam was in Luik, stelt in France Football het niet eens te zijn met de korte contracten bij de Belgische titelverdediger. "Als je weet dat ik bij Standard steeds maar een contract kreeg van één jaar, was het bijna onmogelijk om een langetermijnvisie te ontwikkelen", hekelt hij het beleid bij de club. "Daarom was het beter dat ik ermee ophield, ook al deed ik mijzelf daar geen plezier mee."

"De sfeer en het klimaat bij Standard waren voor iedereen te moeilijk geworden om nog verder te gaan met mij als coach. Daarom besloot ik te vertrekken. Natuurlijk waren er zaken waarbij ik beter had moeten anticiperen en natuurlijk waren er kwesties waarvoor ik oplossingen had kunnen vinden, maar er waren ook veel problemen waarvoor gewoonweg geen oplossing bestond. Wat die zaken waren kan ik nu nog niet zeggen", blijft Bölöni mysterieus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen