Brouwers weer trefzeker voor Mönchengladbach

27 februari 2010, 17:41   Bijgewerkt: 27 februari 2010, 17:50

Roel Brouwers blijft op schot voor Borussia Mönchengladbach. In de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg maakte de verdediger alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen. Hiermee redde hij een punt voor zijn elftal, dat lang met 0-1 achter stond.

Door het gelijkspel bij Gladbach moet SC Freiburg nog altijd vrezen voor degradatie. De ploeg staat weliswaar net boven de rode streep, maar de voorsprong op nummer zestien 1.FC Nürnberg is slechts twee punten. Datzelfde Nürnberg speelde zaterdag met 0-0 gelijk bij VfL Bochum. Freiburg en Nürnberg liepen zo één punt uit op hekkensluiter Hertha BSC, dat op eigen veld met 0-2 verloor van 1899 Hoffenheim.

Twee dagen na de Europa League-winst tegen FC Twente pakte Werder Bremen ook in de nationale competitie de volle winst. Mede dankzij een vroege rode kaart voor Florian Heller won Werder met 1-2 bij FSV Mainz. Borowski en Prödl scoorden.

Bij de wedstrijd tussen VfB Stuttgart en Eintracht Frankfurt bevestigde spits Cacau zijn topvorm. De tot Duitser genaturaliseerde Braziliaan scoorde twee keer en hielp zijn ploeg zo hoogstpersoonlijk aan de winst (2-1). Eerder deze week scoorde Cacau al vier keer tegen 1.FC Köln (5-1) en één keer tegen FC Barcelona (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen