Chelsea onderuit, ManUnited speelt gelijk

Ger
10 februari 2010, 23:20   Bijgewerkt: 10 februari 2010, 23:40

Everton heeft woensdagavond verrast door koploper Chelsea met 2-1 te verslaan. Louis Saha maakte beide doelpunten voor de ploeg van verdediger John Heitinga. De Franse aanvaller miste ook nog een strafschop.

Florent Malouda had Chelsea vroeg in de wedstrijd op voorsprong gebracht. De Nederlandse jeugdinternational Jeffrey Bruma bleef de hele wedstrijd op de bank zitten bij de nummer één van de Premier League.

Manchester United profiteerde niet optimaal van de nederlaag van Chelsea. De ploeg van doelman Edwin van der Sar kwam bij Aston Villa niet verder dan 1-1 en bleef daardoor op één punt van de Londenaren steken.

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Carlos Jimenez Cuellar. James Collins bracht ManUnited met een eigen doelpunt onbedoeld weer langszij. De bezoekers moesten na een half uur met tien man verder nadat aanvaller Nani rood had gekregen.

Hull City beleefde een vervelende avond bij Blackburn Rovers. De degradatiekandidaat verloor niet alleen met 1-0 door een eigen doelpunt van Boaz Myhill, maar moest na veertig minuten ook verder met tien man omdat George Boateng rood had gekregen. Jan Vennegoor of Hesselink werd nog voor het rustsignaal gewisseld bij Hull.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen