Gouden wissel Engelaar bezorgt PSV de zege

3 februari 2010, 21:52   Bijgewerkt: 4 februari 2010, 00:25

Na twee tegenvallende duels op rij heeft PSV weer eens de volle winst gepakt. Met een benauwde zege op FC Utrecht (2-1) herstelde het zich van de bekernederlaag tegen Feyenoord en het gelijkspel in Arnhem tegen Vitesse. Orlando Engelaar ontpopte zich tot goudhaantje, door als invaller het winnende doelpunt te maken.

Sander Keller was de man die Utrecht op gelijke hoogte bracht. Door een dekkingsfout kon de verdediger een vrije trap van Nana Asara zomaar binnenkoppen. Dat doelpunt kwam volkomen uit de lucht vallen, PSV had eigenlijk niets te duchten van Utrecht, maar ineens was het weer 1-1 en kon de thuisploeg opnieuw beginnen.

Dat was volledig terecht, want met name in het eerste kwartier na de pauze kreeg PSV voldoende kansen om te scoren. De grootste was voor Danko Lazovic, maar hij raakte de bal maar half. FC Utrecht creëerde niets, maar had na zeventig minuten zomaar opnieuw op gelijke hoogte kunnen komen. Opnieuw liet de PSV-defensie Sander Keller vrij bij een spelhervatting en de verdediger had de 2-2 op zijn hoofd. Tot opluchting van heel Eindhoven raakte Keller de bal echter niet goed genoeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen