Trainer Pijpers heeft interesse in Willem II

25 februari 2010, 10:13   Bijgewerkt: 25 februari 2010, 10:38

Arno Pijpers staat open voor een dienstverband bij Willem II. De coach is één van de kandidaten om Alfons Groenendijk op te volgen en had eerder deze week een gesprek met de Tilburgse clubleiding, bevestigt hij in AD Sportwereld.

"Ik heb inderdaad met Willem II gesproken en ik heb interesse. Anders was ik het gesprek niet aangegaan", zegt de oud-bondscoach van Estland, die in het verleden al twee keer eerder in beeld was bij Willem II. "Steeds lag ik elders vast. Nu ben ik vrij, sinds ik eind vorig jaar vertrok bij Zenit. Sindsdien ben ik op vakantie in Frankrijk."

Over zijn gesprek met de Tilburgse clubleiding wil Pijpers niet veel kwijt. "Zij zoeken een coach en ik ben dat. Ik heb verteld wat mijn ideeën zijn. Nu is het afwachten hoe het verder gaat", aldus de 50-jarige coach, die nog nooit als hoofdcoach actief was in de Eredivisie. Wel was hij één jaar, in 2005, technisch directeur van FC Utrecht.

Naast Pijpers worden ook onder meer André Wetzel en Hennie Spijkerman genoemd als kandidaten bij Willem II, dat op de voorlaatste plaats staat in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen