Tshibamba vervolgt loopbaan in Polen

3 februari 2010, 18:39   Bijgewerkt: 3 februari 2010, 18:44

De carrière van Joël Tshibamba neemt een oosterse wending, weet de Gelderlander. Volgens de regionale krant tekent de aanvaller deze week een contract tot het einde van dit seizoen bij Arka Gdynia, dat actief is in de Poolse eredivisie. Tshibamba komt over van NEC, waar hij transfervrij mocht vertrekken.

Tshibamba (21) verwacht dat de overgang naar de Poolse formatie één dezer dagen wordt afgerond. "Het is de bedoeling dat ik voor de rest van het seizoen teken", zegt hij. "Het is op dit moment beter voor mij dat ik naar het buitenland ga. In Nederland heb ik nu een stempel van moeilijke jongen. Ik wil de komende maanden presteren, laten zien dat ik wel degelijk kan slagen als profvoetballer."

Aan het begin van deze competitie verhuurde NEC Tshibamba aan FC Oss, maar de Brabantse eerstedivisionist stuurde hem begin december terug naar Nijmegen. Ook in de Goffert lag er voor Tshibamba geen toekomst en mocht daarom gratis naar een andere club verhuizen. Naar verluidt kon hij ook naar Kroatië en Tunesië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen