Van der Vaart hoopt op verjaardagscadeau bij Xerez

10 februari 2010, 15:33   Bijgewerkt: 10 februari 2010, 16:06

Na een blessureperiode is Rafael van der Vaart weer helemaal terug. De middenvelder kwam vorig weekend als invaller in actie tegen Espanyol en verzorgde direct één assist, waarmee hij liet zien dat hij de goede vorm van voor zijn blessure nog altijd te pakken heeft. Zaterdag tegen Deportivo Xerez hoopt hij op meer.

"Spelen en scoren tegen Xerez zou een mooi verjaardsdagcadeau zijn", lacht Van der Vaart, die vrijdag zijn 27ste verjaardag viert. De middenvelder heeft nog een reden waarom hij graag goed voor de dag wil komen tegen de promovendus. "Mijn hele familie komt kijken, ze wonen vlakbij Jerez de la Frontera, waar de wedstrijd is."

In de Spaanse competitie heeft Real Madrid vijf punten achterstand op concurrent FC Barcelona. Die achterstand is nog altijd overbrugbaar, vindt de Nederlander. "Natuurlijk is het nog mogelijk om het gat te dichten. Wij spelen sowieso nog één keer tegen hen en daarnaast moeten we hopen dat FC Barcelona een keer punten morst. Bijvoorbeeld dit weekend tegen Atletico Madrid. Ik ben komende zondag voor één keer fan van Atletico Madrid", lacht hij op de website van Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen