ADO Den Haag zet Atteveld op non-actief

30 maart 2010, 18:55   Bijgewerkt: 30 maart 2010, 19:31

ADO Den Haag-trainer Raymond Atteveld is toch op non-actief gesteld. Maandag werd nog besloten dat de Amsterdammer kon blijven zitten, maar een dag later is de mening van de club veranderd. Maurice Steyn, trainer van het beloftenelftal, neemt de taken tot het eind van het seizoen over.

"De spelers kwamen met het voorstel om het seizoen af te maken onder Atteveld, met een nadrukkelijke rol voor Maurice Steijn. Alle spelers schaarden zich achter dit besluit. Na bekendmaking van dit besluit, hebben verschillende spelers echter signalen afgegeven, in en buiten de media, dat zij zich niet werkelijk achter dit besluit scharen. Daarmee is de grond voor het gezamenlijke besluit weggevallen.”

“De situatie voor de hoofdtrainer kan niet anders dan als onhoudbaar worden bestempeld. Daarom heeft ADO Den Haag besloten om de hoofdtrainer het seizoen niet af te laten maken. Partijen zullen komende weken met elkaar in overleg treden”, besluit de club. ADO staat op dit moment zestiende in de competitie, met 24 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen