Chelsea morst punten tegen Blackburn

21 maart 2010, 19:01   Bijgewerkt: 21 maart 2010, 21:06

Chelsea is niet langer de club met de minste verliespunten in Engeland. De Blues kwamen zondag niet verder dan 1-1 tegen Blackburn Rovers en blijven steken op de derde plek, achter Manchester United en Arsenal. Deze teams hebben respectievelijk vier en twee punten meer dan Chelsea, dat wel één wedstrijd minder speelde.

Het puntenverlies in Blackburn betekende al de tweede mokerslag voor Chelsea binnen enkele dagen. Eerder deze week werd de miljoenenformatie door Inter uit de Champions League geknikkerd. De competitie en FA Cup zijn hierdoor nog de enige competities die Chelsea kan winnen, maar de landstitel is na dit weekend weer een stukje verder weg. En gezien het resterende programma, met onder meer uitwedstrijden tegen Manchester United, Tottenham Hotspur en Liverpool, gaat het voor de Londenaren zeer moeilijk worden om het kampioenschap binnen te slepen.

El-Hadji Diouf ontpopte zich zondag tot grote plaaggeest van Chelsea. De spits uit Senegal maakte in de zeventigste minuut de gelijkmaker, nadat Didier Drogba al vroeg in de wedstrijd voor 0-1 gezorgd had. Diouf kopte een voorzet van Michel Salgado fraai binnen. Bij Chelsea stonden Alex (ex-PSV) en Salomon Kalou (ex-Feyenoord) in de basis. Bij Blackburn viel oud-Feyenoorder Brett Emerton in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen