Goudhaantje Robben voorkomt afgang Bayern

13 maart 2010, 20:18   Bijgewerkt: 13 maart 2010, 22:42

Arjen Robben begint uit te groeien tot de absolute ster van Bayern München. Enkele dagen na zijn 'winnende' doelpunt tegen Fiorentina was de aanvaller ook in de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg de gevierde man. Met twee doelpunten in het laatste kwartier boog hij hoogstpersoonlijk een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

Door de treffers van Robben hield Bayern geen schade over aan een totale off-day. Want eigenlijk lukte er helemaal niets bij de Zuid-Duitsers, op eigen veld tegen SC Freiburg. De nummer voorlaatst van de Bundesliga nam brutaal de leiding via Makiadi en Bayern speelde vervolgens in een veel te laag tempo om de bezoekers kapot te spelen. Het bleef lang 0-1, tot het laatste kwartier aanbrak. Twee standaardsituaties (één houdbare directe vrije trap, één benutte strafschop) van Robben bleken vervolgens voor Bayern München voldoende om alsnog de volle winst te pakken.

Bayern neemt door de zege de leiding in Duitsland weer over van Schalke 04, dat vrijdag drie punten pakte tegen VfB Stuttgart (2-1). Bayer Leverkusen, de nummer drie van de ranglijst, speelt zondag op eigen veld tegen Hamburger SV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen