Internazionale loopt niet uit op rivaal AC Milan

Ger
7 maart 2010, 23:12   Bijgewerkt: 8 maart 2010, 00:08

Internazionale heeft zondagavond niet kunnen profiteren van het puntenverlies van naaste concurrent AC Milan. De koploper van de Serie A kwam, met Wesley Sneijder de volle 90 minuten actief, voor eigen publiek niet voorbij Genoa. Het duel eindigde in 0-0.

Milan moest zaterdag in de Italiaanse hoofdstad genoegen nemen met hetzelfde resultaat in de topper tegen AS Roma. Het verschil tussen de eeuwige rivalen uit Milaan bleef derhalve ook na 27 wedstrijden vier punten. Nummer drie Roma heeft er zeven minder.

Inter-coach Jose Mourinho had het slecht naar zijn zin op de tribune in San Siro. De heetgebakerde Portugees zat zijn tweede van drie duels schorsing uit, maar vloog uit ergernis regelmatig overeind en liep naar de omheining om zijn manschappen van afstand de weg naar succes te wijzen. Het hielp niet. De thuisclub werd pas in het laatste kwartier echt gevaarlijk. Maicon, invaller Samuel Eto'e en Sneijder hadden evenwel geen geluk in de afwerking.

Milan had zaterdag in Rome wel het beste van het spel, maar scoorde ook niet. Klaas-Jan Huntelaar, die in de basis stond naast Marco Borriello en Ronaldinho, had in de slotfase de beste kans op een treffer, maar hij kopte over.

Juventus, de nummer vijf van de ranglijst achter Palermo, kreeg weer hoop op deelname aan de Champions League dankzij een zege in Florence op Fiorentina: 2-1. Diego zette de ploeg uit Turijn heel vroeg op voorsprong. Marco Marchionni maakte na een half uur gelijk. De winnende treffer kwam halverwege de tweede helft op naam van Fabio Grosso.

US Palermo won ook, met 1-0 van AS Livorno door een late treffer van Fabrizio Miccoli. Sampdoria doet ook nog volop mee om Europees voetbal door een zege op Lazio: 2-1. Stefano Giuberti en Giampaolo Pazzini maakten een snelle achterstand (goal Sergio Floccari) nog voor rust ongedaan. Napoli viel terug door een nederlaag bij Bologna: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen