Milan blijft derde na gelijkspel tegen Lazio

28 maart 2010, 22:36   Bijgewerkt: 28 maart 2010, 23:56

AC Milan heeft zichzelf geen goede dienst bewezen. Op eigen veld kwam de ploeg van coach Leonardo niet verder dan 1-1 tegen Lazio, waardoor het amper profiteerde van de nederlaag die koploper Inter eerder dit weekend leed tegen AS Roma. Sterker nog, Milan is de tweede plaats in de Serie A kwijt aan datzelfde Roma.

Milan heeft nu zestig punten, drie minder dan Inter. AS Roma is nu de belangrijkste uitdager van Inter. De Romeinen staan slechts één punt achter de koploper.

Tegen Lazio kwam Milan nog wel op voorsprong via een benutte strafschop van Marco Borriello. Niet veel later maakte Stephan Lichtsteiner alweer gelijk. Clarence Seedorf speelde de hele wedstrijd bij Milan, Klaas Jan Huntelaar ontbrak in de selectie.

Een andere Italiaanse topclub, Juventus, kan weinig goed meer doen bij de aanhang. Zondag beleefden de spelers angstige momenten toen fans van de club voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Atalanta de spelersbus belaagden. De fans gooiden met flessen en eieren toen de spelers hun hotel verlieten en de bus wilden instappen. Aanvoerder Fabio Cannavaro, Jonathan Zebina en Felipe Melo moesten het vooral ontgelden. Een fan viel Zebina zelfs aan. De politie moest ingrijpen.

In het stadion hielden de supporters van Juventus een moment stilte wegens de slechte prestaties van hun club. Juventus is uitgeschakeld in de Champions League, de Europa League en de Italiaanse beker. Later op de middag won Juve wel van Atalanta, 2-1. Uitgerekend de bij de aanhang omstreden Braziliaanse middenvelder Melo maakte in de slotfase het winnende doelpunt. Juventus staat zesde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen