Mourinho: "Vreemd dat CSKA er nog bij is"

30 maart 2010, 21:39

Jose Mourinho zet zijn vraagtekens bij de aanwezigheid van CSKA Moskou in de kwartfinale van de Champions League. De trainer van Internazionale vindt het vreemd dat de ploeg niet uitgesloten in van verdere deelname, nadat eerder twee spelers na afloop van de wedstrijd tegen Manchester United positief waren bevonden bij een dopingcontrole.

De verdedigers Aleksei Berezoetski en Sergei Ignasjevitsj testten in november positief op een verboden middel. Volgens de Russische club was een medicijn tegen verkoudheid de boosdoener. De teamarts had de middelen verstrekt en het niet gemeld bij de UEFA. Het tweetal kwam er met een lichte straf vanaf en moest een duel schorsing uitzitten, wegens een ‘technische fout’.

Mourinho vindt dat maar raar. “Er is iets vreemds aan het feit dat CSKA gewoon verder kon in de Champions League”, zei hij. “Als twee spelers zich moeten melden voor een dopingcontrole en ze hebben spullen genomen die verboden zijn, komen we in een grijs gebied terecht. Verder is het een goede ploeg die respect verdient."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen