Van Bommel één jaar langer bij Bayern

17 maart 2010, 11:13   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 11:22

Mark van Bommel speelt ook komend seizoen voor Bayern München. De 32-jarige middenvelder heeft zijn contract bij de Duitse club met één jaar verlengd, tot medio 2011. "Mark is een zeer goede aanvoerder en representant van de club", motiveert Karl-Heinz Rummenigge de beslissing om met hem door te gaan.

Rummenigge, de voorzitter van Bayern, is blij dat hij zijn club al een akkoord bereikt heeft met de Nederlander. "We zijn verheugd dat we deze verlenging beklonken hebben voordat de beslissende weken van het seizoen aanbreken. Mark is de afgelopen jaren, maar vooral ook de laatste maanden, een belangrijke kracht voor dit elftal gebleken. Hij is één van onze succesfactoren", zegt hij op de clubwebsite.

Van Bommel zelf is ook dik tevreden over de deal. "Het was mijn wens om met één jaar bij te tekenen. Ik wil met deze club prijzen winnen, zowel dit seizoen als volgend seizoen. Als dat gelukt is, praten er verder over een eventueel volgend contract."

Bayern plukte Van Bommel medio 2006 weg bij FC Barcelona, waarmee hij dat seizoen de Champions League gewonnen had. Eerder speelde de international voor Fortuna Sittard en PSV. Hij is sinds 2008 weer een vaste waarde in Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen