Zaragoza verrast Valencia en is even veilig

27 maart 2010, 23:54   Bijgewerkt: 28 maart 2010, 00:00

De fans van Real Zaragoza kunnen deze week weer even rustig slapen. Hun ploeg won zaterdagavond in eigen huis knap met 3-0 van nummer drie Valencia, waardoor het enigszins afstand neemt van de degradatiezone. Het gat met nummer achttien Tenerife, dat eerder op de dag 1-1 speelde bij Malaga, is opgelopen tot vier punten.

Carlos Diogo schoot Zaragoza vlak voor rust naar de leiding. Niet veel later leek de wedstrijd gespeeld toen Valencia-speler Nikola Zigic zijn tweede gele kaart kreeg. In het tweede bedrijf buitte Zaragoza de numerieke meerderheid perfect uit en liep het dankzij Angel Javier Arizmendi en Jiri Jarosik uit naar een 3-0 zege.

Valencia, waar Hedwiges Maduro het hele duel als centrumverdediger speelde, moet door de nederlaag serieus gaan oppassen voor de achtervolgers. De formatie uit de sinaasappelstad staat nog derde, wat aan het einde van het seizoen een plek in het hoofdtoernooi van de Champions League oplevert, maar Sevilla kan het gat later dit weekend tot vijf punten reduceren. Dan moeten de Andalusiërs Villarreal verslaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen